• Soft4RealEstate

  Microsoft Dynamics 365 Business Central

  Dynamics 365 med Soft4RealEstate er en alt-i-en foretningsløsning, en fullverdig ERP løsning med alle nødvendig moduler i et og samme system. Løsningen hjelper deg med å øke resultater ved å øke kvalitet og effektivtet for regnskaps-medarbeidere og forvaltere, samtidig som det gir en meget god oversikt for beslutningstagere. 

 • Leietakerregister

  Alltid oppdatert oversikt

  Med dynamics 365 og Soft4RealEstate har du full kontroll på all informasjon rundt leietakerne deres. All informasjon på et sted, kontakter kan knyttes på tvers av leietakere, og all data ivaretas i henhold til GDPR.


 • Automatisér felleskostnadene

  Fakturaene justeres automatisk

  Registrér felleskostnader, målerstanden på strøm, vann og andre kostnader på et sted - Og kostnadene distribueres rettferdig mellom leietakerne etter deres kriterier. Fordelen med at løsningen er en integrert del av Dynamics 365, er at kostnadene havner automatisk ut på kundefakturaene.

 • Service & vedlikehold

  Service og vedlikeholdsregister

  Sett opp oppgaver for planlagt vedlikehold på de ulike lokalene, og ha full oversikt over reparasjoner som leietakerne har meldt inn. Lag arbeidsordrer, delegér oppgavene til ansatte eller innleide.

 • Fremtidige leietakere

  CRM for fremtidige, potensielle leietakere

  Når noen flytter ut kommer nestemann inn. Gjør prosessen enklere, og sørg for å alltid ha nok potensielle leietakere som passer til arealene og utleieformålet. Soft4RealEstate hjelper deg å ha oversikt på hvilke potensielle leietakere som er interessert i de ulike lokalene.

Soft4RealEstate

Den komplette Eiendomsforvaltnings løsningen for små og store bedrifter.

Soft4RealEstate er en fleksibel programvare løsning for kommersielle eiendomsbedrifter som eier eller administrerer detaljhandel, kontor eller industrielle eiendommer. Det gir deg mulighet til å kontrollere hele eiendomsleasingprosessen - opprette tilbud, kalkulere priser, beregne leie- og serviceavgifter, opprette kontrakter, månedlig fakturering og rapportering, og fullfør vedlikehold - raskt og enkelt. Løsningen er bygget på standard norsk Microsoft Dynamics 365 Business Central (Tidliger NAV) som har tusenvis av brukere i Norge.

Espero har mer en 25 års erfaring med Navision og Microsoft Dynamic 365 Business Central (Tidligere NAV).Vi installerer og implementerer, slik at din hverdag blir enklere. Microsoft Dynamics-eksperter hos Espero har kunnskapene til å forstå din bedrift. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon, kontakt oss også du bare ønsker noen gode råd også rundt andre foretningsløsninger.

Trykk her for nedlasting av PDF brosjyrer

Få oversikt, effektiviser, og få bedre resultater

Se hvor enkelt det er å lære og å bruke løsningen

Grensesnittet er likt som Office, og er tett integrert med Office. Soft4RealEstate er derfor lett å lære. Et tasterykk lager epost. Ett tastetrykk, uansett hvor du står i løsninge, åpner Word eller Excel og henter data direkte fra Eiendomsmodulen. Vi ønsker å vise deg hvor bra løsningen er.  Trykk på knappen over.

Send oss en melding om det er noe du lurer på

Følg oss på