Kurs hos Espero as

Kurs Dynamics NAV - Kom i gang

Kurset er beregnet for de som ikke har jobbet, eller har liten erfaring med Dynamic NAV / Dynamics 365 Business Central.




 

Kurs Dynamics NAV Grunnleggende Salg og Kjøp

Kurset gjennomgår Salgsmodulen med bl.a Tilbud, Ordre og Fakturering. Kjøp og bestillinger. Kurset er  bergnet for de som har tatt Kom i gang kurset og for de som har jobbet litt med Dynamics NAV tidligere.
 

Kurs Dynamics NAV Rapportering Salg/Kjøp

Kurset tar for seg salg og kjøps rapportering med bakgrunn fra vareposter, kunder og leverandører. Kurset er bergnet for de som ikke har jobbet med Dynamics NAV/365 samt for de som har jobbet med dette tidligere.

Kurs Dynamics NAV Rapportering Finnans

Kurset tar for seg rapportering, med bakgrunn fra finansposter, budjetter, dimensjoner. Du vil lære og lage nye rapporter med Kontoskjema verktøyet. Det blir gjeommgått alle muligheter for Add/Hoc rapportering. Samt rapportering i excel.

Kurs Dynamics NAV Rapportering Excel

NAV Kurs Rapportering og analyse med Excel. Kurset tar for seg hvordan man kobler Excel til Dyanmics NAV og lage fleksible og dynamicske rapporter basert på data direkte fra tabeller i Dynamics NAV.

Kurs Microsoft Dynamics NAV Oppsett

Kurset er bergnet for de som  har jobbet med Dynamics NAV tidligere, eller har tatt "kom i gang kurset". Kurset er bergnet for de som ønsker å ta i bruk nye moduler i NAV eller ønsker å forbedre eksisterende oppsett.

Kurs Microsoft Dynamics NAV Grunnleggende Finnans

Kurset er bergnet for de som ikke har jobbet med regnskap i NAV tidliger. Det blir gjennomgått Kontoplan, bokføring, mva rapportering etc.  Forutsetter at du har eller har tatt "kom i gang kurset" 

Er du i rute med IFRS16 avtalene dine? 
Vi har IFRS 16 verktøy, og kompetanse som kan hjelpe deg!

Trykk her for info om hvordan vi kan hjelpe deg 

Espero AS leverer flere forskjellige løsninger til ett vidt spekter av bedrifter med individuelle behov. Vårt mål er 100 % fornøyde kunder og flere av våre kunder har vært trofaste i mer enn 20 år.