• Microsoft
    Dynamics 365 Business Central

    "Connect and grow your business"

    Velg en løsning som har all funksjonalitet du kan komme til å trenge også om du vokser. Dynamics 365 er en alt-i-en foretningsløsning, en fullverdig ERP som ikke koster noe mer en rene regnskapsløsninger.  ERP hjelper deg med forbedring av prosesser og lar deg ta gode beslutninger. Ingen skjulte kostnader. Med en integrert løsning sparer du mye arbeid.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en videreføring av dagens Dynamics NAV over til en skybasert løsning. Bygger på og er den samme kjente løsning som har vært i bruk en årrekke. - en av verdens mest benyttede forretningsløsninger med over 5 millioner brukere. Tett integrert med Office, PowerBI og Dynamics 365 Sales. Enkel å lære, og enkel å bruke.

Den komplette ERP løsningen for bedrifter fra 1 til 200 ansatte.

Espero har mer en 25 års erfaring med Navision og Microsoft Dynamic NAV. Vi installerer og implementerer, slik at din hverdag blir enklere. Microsoft Dynamics-eksperter hos Espero har kunnskapene til å forstå din bedrift. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon, kontakt oss også du bare ønsker noen gode råd også rundt andre foretningsløsninger.

Trykk her for nedlasting av PDF brosjyrer

Få oversikt, effektiviser, og få bedre resultater

Priser pr. mnd.

Det er to prismodeller for Dynamics 365 Business Central. Microsoft har lagt svært mye funksjonalitet til grunnpakken, men avanserte funksjoner som produksjonsstyring og serviceadministrasjon er bare i den utvidede versjonen.

Essential koster   700,- 
Premium koster 1000,- 
Team Member (Begrenset bruker)  koster 80,- 

Send oss en melding om det er noe du lurer på

Følg oss på